Raad van Kinderen filmpjes

Vodafone Ziggo verslag

Zes april 2018 ging groep 7/8 samen met meester Tjeerd en Ron

( vader van Milan) naar Amsterdam. Het was erg gezellig en als je wilt weten wat we hebben gedaan en hoe het ging lees dan dit verslag!!!

Heenweg

Eerst gingen we naar Mediapark lopen en gingen we de trein in. Toen moesten we overstappen naar Weesp. Daarna moesten we ongeveer 5 minuten lopen naar het hoofdkantoor van Vodafone Ziggo. We hebben de heenweg erg goed gelopen en het was ook erg gezellig met elkaar. Maar er waren wel veel mensen dus was het erg druk.

Binnen in het hoofdkantoor

Toen we eenmaal binnen waren kregen we een kaartje. Met dat kaartje zijn we naar binnen gegaan. Toen we boven waren moesten we wachten op de mensen. Na ongeveer 5 minuten wachten was heel de zaal vol. Vervolgens mochten we eindelijk beginnen met onze presentatie. Toen we klaar waren moesten we 50 minuten lang vragen beantwoorden. En er waren ook speciale gasten zoals prinses Laurentien en Jamai van Idols. Daarna gingen we naar het dak en gingen we foto's maken en kregen we handtekeningen van ze.

Wandeling door Amsterdam

Als laatst maakten me een wandeling door Amsterdam en kregen we in een groepje allemaal vragen over gebouwen die daar al heel lang stonden. Het waren leuke vragen maar soms ook wel een beetje moeilijk. Toen we klaar waren met de vragen kregen we van meester Tjeerd een ijsje. We hebben allemaal genoten van onze ijsjes en van de presentatie. En natuurlijk bedanken we allemaal meester Tjeerd voor het trakteren van een ijsje.

En helaas moesten we weer de trein pakken naar huis. En zoals het begint moesten we weer overstappen naar Weesp. En ook de terugweg ging erg goed. Toen we eenmaal in Hilversum waren mochten we nog even spelen is de speeltuin bij de Jumbo. Ook dat was erg leuk. Helaas moesten we naar huis maar het was wel erg leuk en gezellig.

Gemaakt door: Aya Largo

• Schermafbeelding 2018-04-09 om 21.53.23.png