Sport op de Lelyschool

Al vele jaren is de Lelyschool een sportactieve school. Menigmaal, in de jaren tussen 2006 en 2011 is de school door de gemeente uitgeroepen tot sportiefste school van Hilversum. Twee maal hebben we meegedaan aan  de verkiezing van sportiefste school van Nederland en beide keren eindigden we bij de top 8.

Sport neemt in ons programma een belangrijke plaats in. Twee maal per week hebben alle groepen gymnastiek, waarvan op de woensdagen de lessen worden verzorgd door onze gymdocent.

Daarnaast nemen we deel aan lessencycli van Kids Actief. Studenten van deze stichting verzorgen na schooltijd lessen, waarin kinderen kunnen kennis maken met allerlei verschillende sporten. Van hockey tot basketbal, korfbal, tennis, jiu jitsu,  enz.

Binnen ons brede schoolpakket worden schaak- en damlessen verzorgd door professionals.

Sinds twee jaar werken we samen met Nike. Dit bedrijf verzorgt sportdagen, waaraan onze leerlingen gratis mogen deelnemen.

Sport en beweging houden onze leerlingen op deze manier fit.