Bekijk onze folder

Bekijk onze schoolgids

Bekijk onze kalender

• Wethouder feliciteert groep 7-8 van de Lelyschool met hun innovatie award. Overheerlijke taart voor de prijswinnaars.
  • Vandaag weer een super sportdag gehad bij Nike, in samenwerking met Kids actief. Een kleine impressie..
  • Deze week is de week van kunst en cultuur op de Lelyschool. Kijk eens wat een prachtige kunstwerken de leerlingen hebben gemaakt.

·

Voor het 4e achtereenvolgende jaar scoort groep 8 boven het landelijk gemiddelde op de eindtoets!

We staan hiermee op de vijfde plaats van Hilversum volgens het onderzoek van RTL en zijn daarmee veruit de hoogst scorende school van Hilversum Noord! Onze leerlingen (9,4) en ouders (8,5) geven ons hoge cijfers op het gebied van sociale veiligheid.

U vindt ons ook op FacebookInstagram en Twitter

Nieuws uit de groepen